Underbara älskade...måndag

Vaknade imorse vid nio för att jag kände att junior låg och sprattlade bredvid mig så jag gick upp och bytte blöja och la honom i vardagsrummet i hans gym där han trivs så bra sen gick jag och la mig igen och sträckte på mig i ca 5-10 min tills mamma kom in med honom igen.
Gick upp och fixade med frukost och allt sen hoppade jag in i duschen och klädde på mig & när jag var klar tog jag upp william ur vagnen och badade honom, han måste ja vara fräsch på hans pappas födelsedag.

Då var morgonen avklarad och det bar av mot tunnelbanan eftersom jag skulle på efterkontroll på mvc och allt såg bra ut & jag hade läkt jätte bra, livmodern var ihopdragen till normal storlek igen mm. Hon rekomenderade att jag ska börja med knipövningar men det har jag redan gjort så det är bara att fortsätta med det.
Sån himlans bra tajming för när jag var klar där var det abra 10 min tills jag skulle vara på Öppna förskolan för att träffa de andra unga mammorna över lunch så då var jag verkligen inte sen iaf, skönt det !
När vi var klara där var det bara att åka till robin, men då jag skulle byta blöja innan vi åkte och ta på han fin kläder men såklart så kissade han på sin body som han hade på sig och då blev jag tvungen att byta den innan ja kunde ta på han resten.
Och alla som har barn vet att det tar sin tid att klä på en bebis som inte alls har lust att klä på sig.
Tyvärr hade jag glömt min digitalkamera hemma så jag har ingen bild på honom i sina fin kläder men han hade en vit body med slips på som jag fått av gamla 9c, blå randig skjorta & blåa jenas som jag fått av Lina och ett par grönrutiga strumpor jag fått av min syster, även kallade "snobb strumorna" av Robin haha + always hungry mössan.
Jag kom iaf iväg efter ett tag men sen när jag äntligen var vid tekniska högskolan och skulle med tåget så hade jag givetvis missat  de tåg som stannade vid täljö och tåget efter var ett snabbtåg, så då blev jag ju lite irriterad men passade på att gå och köpa våtservetter på någon liten butik bredvid pressbyrån för ca 40kr ! vilket rån

Väl ute hos robin 1 timme efter att jag tänkt att jag skulle vara hos honom så var middagen iaf färdig och stod på bordet precis lagom till när jag kom, de var kul att vara hos dem även fast det känns lite konstigt ibland.. men han är ju ändå pappa till mitt barn och de går inte att komma undan bara för att vi inte är tillsammans just nu.
Robin uppskattade presenten han fick vilket var kul att se :D la ner ganska mycket tid i den för att de skulle bli bra !
Han fick en sorts fotoram på längden som vi satt i 6st foton på robin & jr och ett på mig och jr plus en glöggflaska eftersom vi hade en lite rolig diskussion om glöss innan jul då vi fortfarande var tillsammans ;)
Fick kläder av hans mamma till william och innan jag skulle åka hem hade vi en namndisskussion angående om jr ska ha fler namn än william. Vi funderar på William Bror **** Malmström, för att Bror är ett släktnamn upptäckte jag,mamma & hans mamma för någon dag sen då min morfar heter Folke Bror *** och det gör hans morfar också. 
Men robin vill ha ett till namn efter Bror och jag instämmer så nu funderar vi på något passade namn efter Bror.
Något förslag kanske ?

Nu ska plutten strax vakna och äta så lika bra att stänga av datan och göra sig i ordning och hoppa upp i soffan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0