lite små lullig förstår ni

Det är lite roligt det här med amning förstår ni, man blir nämnligen lite lullig i hjärnan av alla hormoner och av att man ska vara så lugn jämt och ständigt. Jag finner det rätt kul eftersom jag helt plötsligt glömmer bort alla möjliga saker- de är ju egentligen inge bra utifall jag någon gång skulle glömma bort något viktigt men oftast är det bara små saker som jag glömmer bort. Som att Thessan var här i fredags & diskade (tur att ja har en sån bra vän) och pratade m.m & att jr och jag var hemma hos Erik (,Emelis pojkvän) förra måndagen måste det ha varit efter vi varit i Sturegallerian en kortis.
Fy fan vad fint han bodde stort & sådär typ som man kan föreställa sig att villor ute på Lidingö ska vara :P haha
Men igår så var vi i skolan igen och då fick jag ett passerkort som går till hissen också så då är det problemet löst,
efter det gick jag till mammsen och åt. Sen promenerade jag till Willys och handlade innan ja gick förbi Micro och kollade på bildelar och Elgiganten & kollade på ny telefon.
Funderar på att köpa en Samsung Touchwiz - någon som vet om det är ett bra köp ?
Just nu så sover William det är därför jag har tid att uppdatera bloggen, att bero på det så är han inne i en tillväxt period nu och han äter hela tiden känns det som, värst är nog kvällarna. Ibland känns det som att han kommer bita av mina bröstvårtor då han äter så ofta & suger så hårt, men till min stora glädje är det fortfarande kvar ;)

Jag känner mig förvånansvärt glad med tanke på Robin och allt det där... Man kan ju känna att man egentligen borde vara sjukt deppig men ja har nog varit tillräckligt deppig under de senaste veckorna så att jag kan få känna mig glad med gott samvete nu.
Jag saknar ju honom väldigt mycket & jag tycker fortfarande om honom trots allt han gjort mot mig, men de är väl rätt självklart att jag inte bara kan glömma honom bara sådär efter 1½år .
Men vi har fortfarande inte kommit fram till någon super lösning hur vi ska göra men vi ska väl ses någon dag i veckan, möjligtvis ikväll utifall han tänkte följa med på läkarkontroll på BVC imorgonbitti och komma sent till skolan.
Men det är fortfarande jag som bestämmer mer eller mindre när han ska komma så jag har inte blivit helt mjuk i huvudet och bara förlåtit honom för att jag inte vill vara ensam med jr, nej nej starkare än så är jag !

Postat av: em

samsung touchwiz är grym, mycket bra köp!

2009-01-13 @ 20:12:31
URL: http://hwleh.blogg.se/
Postat av: Anamaria

Känner du någon som har den ? :'D

2009-01-13 @ 21:53:54
Postat av: KitYee

jag har den o den e bra=D

2009-01-18 @ 14:15:02
URL: http://kyh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0