gårdagen

Igår åkte jag roslagsbanan för första gången med vagnen och de gick ju bra, fick hjälp av tåget av en *ung stilig man* ja för han var ju knappast ful men som sagt jag gillar fortfarande Robin.
Möttes av robin,victor & tobbe när jag klivit av och det var väl trevligt men som sagt läget är ju inte vidare muntert just nu.
Kändes lite konstigt att vara där ute nu när vi inte är tillsammans med det gick, va lite sur ett tag men sen somnade jag i Robins säng då han & Victor såg på lost och det var precis det jag behövde.
Sov i 1 timme efter middagen och när jag vaknat så vaknade william också och ville ha mat, efter att han ätit så passade Victor på att filma den lilla :)  Så vid det laget var jag på bättre humör.
Då den lilla var mätt och belåten så fikade vi, Robins mamma hade köpt hem en prinsesstårta & en chokladtårta och det var ju tur att hon köpte två för jag gillar inte marsipan och äter inte grädde hehe.
Efter fikan så somnade junior på robins mage så vi satt i soffan och bara tog det lugnt och pratade ett tag.
Victor var på övervåniningen då och satt vid datan & kollade på hans senaste film och när han skulle gå ner så råkade han gå in i Robins sladd till hans bärbara dator så den flög i golvet och från undervåningen lät det som om han slagit ner hela akvariet. Robins mormor var inne och hälsade på då så att hon fick så underverket som alla säger :P haha, så hon sa ju "jaha snart droppar väl fiskarna ner genom golvet".
När han kom ner och berättade vad som hänt så var robin inte alls lika lugn och glad längre, fick väl ett smärre utbrott på Victor så jag fick ta junior medans han gick upp och kontrollerade datan, som vi tror fungerar ändå än så länge.

Pappa åkte iaf och hämtade mig så att jag slapp åka tåg hem och mamma följde med såklart :)
Nu ska vi till IKEA så nu måste jag gå, vi hörs senare då jag laddar upp lite bilder från igår


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0