fy vilket händelsrikt liv man lever...

Matar junior just nu, sittandes i robins rum för del delen. Jr & jag ska bo här tills söndag eftermiddag/kväll, hoppas verkligen att vi kan ha det trevligt de dagarna vi är här och undvika onödiga bråk.
Det räcker med bråket vi hade igårkväll och med bråket med mamma imorse, som är en av anledningarna till att vi ska bo här tills söndag. Känns konstigt att sova hos robin nu när vi inte är tillsammans längre.
Skickade massa sms igårkväll, han skrev bla att han älskar mig men att han inte är säker på att vi är rätt för varandra och en hel del mer.. är så trött på att det hinner hända så sjukt mycket saker på så kort tid !
Säger att han inte vill ha någon av mig & elin men hon måste vara helt efter som vägrar inse sanningen eftersom han skickade att ingen av oss är egentligen hans "drömtjej" m.m och att vi varit slampiga men då fick jag ett litet utbrott eftersom jag verkligen inte särat på mina ben för vem som helst, sen om hon har gjort det är ju hennes & hans problem !
På en vecka händer det lika mycket grejer som de händer under en hel månad av någon annans liv.
Annars så var Johanna och Jakob hemma hos mig igår en stund, fick en skit najs tröja av henne & Anndao, men anndao är alltid så upptagen och kunde inte följa med så johanna drog med jakob till mig.
Var kul att träffa dem för ja har inte träffat någon av dem på evigheter.

Nu lyssnar vi på Lady Gaga - Pokerface som går på radion och studerar junior som sprattlar & pratar i sängen :) <3
Måste åka o köpa blöjor sen för ja glömde paketet hemma & sen ska jag köpa mjölk och youghurt eftersom jag är laktosintollerant och inte dricker samma saker som de gör.

Annars är jag väldigt förvirrad och vet knappt ut eller in om någonting, men ja vill fortfarande ha idioten men ja vet inte riktigt. Robin har iaf lovat att vi ska ha de kul i helgen och se på film som han laddar ner.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0