Långbro lekplats

Nu sover min lilla prins och jag njuter som aldrig förr nu när han somnade så tidigt, tjugo i nio sov han.
Ska verkligen försöka få han att fortsätta somna vid den här tiden för då behöver jag inte vara vaken hela kvällen för att få lite egen tid och sen är det bra om han somnar nu istället för efter nio.

Måste säga att jag tycker kvalitén på Allsång på Skansen har blivit väldigt dålig på senare år för när jag var liten/mindre brukade jag gilla att titta på Allsång eller det dög i alla fall. Men nu tycker jag inte alls om det, massa dö tid som de fyller ut med tråkiga människor som ska stå och snacka om massa ointressant skit eller prata så snabbt att man inte hör vad de säger.
Kom att tänka på det bara för att det går på tvn i väntan på att Real housewives of New York ska börja.

Idag har vi varit med Malin och Sam, först gick vi till Långbro park fast tog lite tid för oss att hitta dig så William hann somna men då lekte vi med Sam i sanden. Senare efter halv fyra gick vi till långbro och satte oss i gräset vid dammen, William sov såklart då också men vaknade en stund innan Sam skulle somna.
Vi matade ankorna och fiskarna (?) med bröd, det finns tydligen fiskar som gillar att äta bröd det visste jag faktiskt inte.
Sen var de tvugna att kila hem och fixa lite innan hennes man kom hem, så vi får se om det blir parken imorgon också innan vi ska åka till Robin.

Postat av: sara - mamma till Joline <3

Svar: Okej :)

2009-08-04 @ 21:34:01
URL: http://saraelinmarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0