älskling <3

Min så kallade ondeskefulla plan gick mer eller mindre prima ;)
Robin va väl här vid strax innan sex, gick och mötte honom i centrum & passade på o köpa youghurt och sås , hade förberett middagen innan ja gick så det enda mamma behövde göra var att steka köttfärsen och hacka tomater .
De blev tacos till middag och de va nog första gången jag kunde njuta av det för tidigare under graviditeten har ja spytt upp tacos då jag ätit det .. Sen såg vi på andra avenyn på datan och när det va slut hade ugly betty börjat och jag kollade ju såklart och tyckte det var bra . Men robin intresserade sig mer för att vila, kolla och känna på magen med jämna mellanrum . Efter det började desperete housewifes och vi såg bara tills sista pausen för då ville robin gå och lägga sig
så vi borstade tänderna o fixade oss , efter det slog ja till med min plan och jag måste säga att min kära var heeelt oförberedd och tog emot min plan med tacksamhet .
Tyvärr blev han ju lite trött efteråt o ville sova men jag höll han vaken en stund till & då passade vi på att mysa , gav honom massage med sån där massageboll och efter de somnade vi typ.
Tråkigt nog hade ja druckit en hel del för mycket vatten innan vi somnade för ja va tvungen att gå upp 5ggr under natten ;'(
Nu sitter jag här o saknar honom väldigt mycket,  junior rör sig annorlunda nu - han måste väl känna att hans pappa inte är närvarande längre. Idag känner jag mig väldigt kär och glad :) måste nog vara eftersom han nyligen varit här och jag har fått kramats hur mycket som helst, innan lunch låg vi i sängen och pratade om ekonomi, ledighet, bebis & allt som hör till. Robin längtar tydligen väldigt mycket tills han föds så han kan få "klia honom under fötterna och peta på honom ".


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0