dålig flickvän ?

Imorse var jag hos tandläkaren och mina tänder var som alltid -perfekta , de enda hon gjorde var att ta bort lite tandsten och sen fick jag köpa en såndär tandborste som gör att ja slipper få sånt mer . 
Efter det så skulle jag åkt hem men ja åkte till Emma istället o vi tog en promenad och sen gick vi hem till henne så lagade hon lunch, såg på film & pratade om lite allt möjligt och nu har jag nyss kommit hem.
Robin skulle ju åkt hit men nu blir de inte så ... måste säga att ja är lite besviken eftersom ja hade tänkt laga middag & fixa så de blev lite extra mys, men ne får väl vänta tills imorgon .
Idag va djävulen onödigt elak mot mig och jag är jääävligt trött på att alltid komma i andra hand i vissa lägen !
Han fattar visst inte att han får mig att känna mig som en dålig flickvän när han bara dissar mej för andra skit saker ibland & när han bara slänger ur sig saker för att han är irriterad eller vad som så blir jag givetvis ledsen .. tror han verkligen att jag tänker försöka hålla vårt förhållande vid liv om han aldrig kan anstränga sig ? Nä då får det fan vara.
Jag är en stark person och jag behöver ingen idiot till pojkvän för att kunna ta hand om vårat barn , men jag älskar honom det gör jag verkligen och av den anledningen står jag ut med honom. Och med hopp om att när William är född så kanske de vänder till det bättre och vårt förhållande känns bra igen.
Men jag känner mig vilse och ja vet inte vad jag ska göra och säga längre, för de känns som jag har provat det mesta och ändå har inget "mirakel" skett ?  Vad gör jag för fel egentligen .. Är jag en dålig flickvän ? /:

Postat av: Erik Friberg

Ja, det är du..

2008-10-28 @ 15:53:28
Postat av: Erik Friberg

Ja, det är du..

2008-10-28 @ 15:55:01
Postat av: Anamaria

oki då vet jag, ja alla kan ju inte tycka jag är en bra flickvän .

2008-10-29 @ 17:10:44
Postat av: em

jag tycker inte att du är en dålig flickvän! anamaria du gör ditt bästa och jag står vid din sida!

2008-10-30 @ 10:57:22
Postat av: Anamaria

Åh tack gums vad snällt (: <3

2008-10-30 @ 18:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0