Jävla måndag !

Idag är ingen bra dag, eller alltså den började ju bra och sådär :) Har köpt nya kläder idag en amningströja från boob och 2 tröjor från h&m som också är amningsvänliga och dessutom snygga.
Förutom det så har jag inte gjort så mycket, är riktigt förbannad på robin idag & funderar på att göra slut för jag orkar inte med hans ego och att han aldrig är här, att han hellre är med hans fittkompisar & kör bil än att umgås med hans egen familj. Så idag fick ja ett utbrott då han inte kom fast han lovade igår att göra det, skickade ett sms till hans mamma & försökte få henne att prata med honom eller nåt och de hjälpte väl lite men han är ju som han är- hopplös i vissa fall !
Så vi får väl se hur det är slutar, men personligen så är jag sjuuukt trött på honom nu & att jag alltid ska komma i 2a hand, det passar inte mig. Får se ifall han skärper till sig för han har ju faktiskt en son att ta hänsyn till och intresset på den fronten tycker jag har varit alldeles för dåligt under jullovet..
Annars så är jag allmänt ledsen idag & på dåligt humör, har helt enkelt en usel dag :/ det kanske är för att det är måndag som denna dag suger så jävla hårt eller så är det bara för att jag är förbannad på robin.
Som jag för den delen har varit mer eller mindre hela helgen.
Nej nu skriker jr så jag får göra ett försök att trösta honom, på återseende.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0