GO-KART!

Vaknade sex imorse i ett ryck när junior ville äta och sen somnade jag om med honom hängandes vid tutten och sen en timme senare helt av mig själv så vaknade jag, låg och drog mig i några minuter innan jag gick upp och åt frukost.
Studerade väldigt noga vädret och graderna innan jag klädde på mig och tog med regnbyxor, Jr hann vakna innan jag gick hemifrån och var sådär äckligt mysig som han brukar vara när jag sa hejdå.
Sen åkte jag till T-centralen och tog pendeln mot Kungsängen,träffade på några ur klassen på pendeltåget och gick av i Kallhäll där bussen vi brukar åka med i skolan stod och väntade.

Kanske fem minuter efter att vi var framme vid Järfälla go-kart så började det regna men första loppet fick vi köra på hyffsat torr bana och då kom jag sist eller näst sist.
Andra loppet vi körde så hade det regnat en hel den och banan var ganska så blöt så då var det lite svårare att ta kurvorna.
Vid ena kurvan hade jag alldeles för hög fart för att ta kurvan bra och sen bromsade jag inte i tid så jag körde i stort sett rakt in i däcken som är där, sen fick jag rejäl sladd och snurrade runt ett varv tre gånger innan loppet var över och tack vare det kom jag näst sist men hade hunnit köra 6varv så lite stolt vad jag ändå. Huvudsaken var ju att vi hade det roligt inte att jag vann och fick bäst tidet, i alla fall inte för min del.
Skolan bjöd på grillad korv & bröd, förstår inte att de alltid har råd att bjuda oss på massa saker men det är ju trevligt.
Var så sjukt roligt att köra go-kart, har aldrig gjort det på en så stor bana förut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0