Lördag = egentid med sonen & kalas!

Längtar redan nu tills imorgon för då ska jag få mysa med William själv halva dagen ungefär och vi ska på kalas hos en vän till oss, hennes fina tjej har fyllt 3 år.
Dock klantade jag mig rejält och glömde köpa presenten idag fast det var en av sakerna jag skulle få gjort idag så vi får fixa det imorgon innan vi ska dit helt enkelt.
Har ingen aning om vad Kim tänker hitta på med Viola men jag gissar på att han antingen åker till sina föräldrar eller åker hem och bara umgås med henne nu när det varit så mycket övertid senaste två veckorna.
Såg till att alla Williams finkläder är tvättade så nu han kan välja och vraka innan vi ska iväg för han tycker det är jätte roligt att få klä på sig finkläderna och det tycker jag är så gulligt
Tror också att det behövs lite tid med honom utan systeryster och att få all uppmärksamhet och kunna vara med honom på ett annat sätt, han uppskattade verkligen bowlingen för det pratar han ofta om och undrar när vi ska göra det igen.
Dessutom känns det väldigt skönt och roligt att få gå på kalas med bara ett barn och inte behöva vakta dom hela tiden för att William eller något annat barn ska råka mosa Viola eller att någon lek går över styr så att Wille bli putt och om han skulle bli trotsig kan jag vara med.
Hoppas vi får komma hem till en god middag som jag slipper laga mat men det beror ju på hur Kim tänker spendera dagen.
Hade velat mysa till det lite extra med lördagsgodis till kvällen men nu har vi ett system här hemma och varken jag eller grabben har skött oss tillräckligt bra så vi får inget godis denna vecka så vi får se till att vara bättre kompisar hela nästa vecka.
Det blir ju lite fuskigt att gå på kalas och få något gott där ändå så han kommer nog inte märka av att vi egentligen skulle varit utan godsaker imorgon.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0