Middag hos Bella och Robin igår

Igår var vi på middag efter att ha varit hos Kims familjs fast ett tag höll vi nästan på att ställa in det men det gjorde vi inte som tur var.
Dom bjöd oss på tacos och det var så himla gott!
Vi köpte William en blodpudding och sylt så att han skulle ha ätit middag innan mamma kom och hämtade barnen för att åka hem till oss. Det var inte riktigt så vi tänkte från början men det fick bli så och det blev bra ändå.
Viola fick äta en burk till middag men det fick gå bra eftersom vi inte hade chansen att ta med mat hemifrån och till lunch åt hon också en burk.
Det är tur att det finns när de krisar och annars äter hon alltid riktig mat så då får det gå bra tycker jag. Hur som helst gick det väldigt bra att vara där med båda barnen och han åt som en häst, 3½ skivor blodpudding och en halv lussebulle!
Dessutom fick vi äta vår mat varm och ostört vilket vi absolut inte hade väntat oss. Mamma kom strax efter att vi hade ätit färdigt så då kläddes barnen på och lämnades över.
Jag frågade Bella om hur semestern i Egypten var och hon berättade lite kort, man blev ju inte lite sugen på värmen och god mat igen!
Sedan började vi kolla efter någon film att se men eftersom Kim älskar film så hade vi svårt att hitta någon som han/vi inte hade sett men hittade två filmer till slut. Minns inte just nu vad filmerna hette men den första filmen var så himla svår att förstå, mindfuck tyckte vi alla fyra.
Den andra var väldigt bra och rolig men trötta Bella somnade efter halva filmen och jag råkade somna i slutet av filmen haha. Det var så otroligt skönt att få vara oss i några timmar och se på film utan att pausa tjugo gånger under en timme för att Viola gnäller.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0