Svar på kommentar

Anonym om Förvirrad..:

Verkar som att du aldrig är nöjd med ditt liv, Stackars din sambo säger jag bara han kan inte ha det lätt.


Ärligt talat blir jag nästan förbannad över denna kommentar och speciellt eftersom du är så feg att du inte ens kan kommentera med ditt namn.
Vad jag vet har jag inte sagt någonting om att jag är missnöjd med mitt liv bara för att jag skrev ett oskyldigt inlägg, DU vet uppenbarligen ingenting om vad som ligger bakom det inlägget.
Till och börja med är de ganska påfrestande för ens förhållande att ha barn och bara den omställning orsakar en hel del onödigt tjafs.
Sedan skriver jag inte allting om vårt privatliv så vad får dig att tro att min sambo är perfekt & inte har några brister och att jag bara gnäller/klagar för sakens skull?
Min sambo verkar absolut inte lida över att vara med mig och visst kan jag vara väldigt krävande och svår ibland men det finns en anledning till allt och han vet det och är därför enormt förstående.
Jag får panik när vi har det upp och ned av den anledning att Williams pappa behandlade mig dåligt så ursäkta mig för att jag är rädd för att hamna i ett dåligt förhållande igen..
Som alla andra par så är det upp och ned och just nu är de väl mitt emellan men jag tror det är för att vi båda är så nervösa inför bröllopet vilket förmodligen är helt normalt.
Min käraste brukar nästan varje dag berätta hur mycket han älskar mig & att han är så glad över att ha mig så jag tror inte att han tycker så synd om sig själv ;)

Postat av: Sara

Ta inte åt dig av sån där skit. Alla förhållanden ser olika ut. Att säga att ett förhållande där man aldrig "bråkar" är bra och ett där man "bråkar" ofta är dåligt ger inte en nyanserad bild av verkligheten. Jag och min sambo tjafsar ganska mycket i perioder då båda är envisa och vill ha saker på våra egna sätt. Det leder snarare till att vi måste diskutera oss fram och verkligen vara överens om saker och minimerar risken att vårt förhållande går ut på att den ena bestämmer och den andra följer med (men kanske inte "bråkar" lika ofta). Vet inte om det ena är bättre än det andra, men det visar i alla fall på att alla förhållanden har nyanser.

2012-05-18 @ 23:23:52
URL: http://finaprickar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0