Söndagen, julmarknad och besök..

Julmarknad var helt okej, ganska liten och intim men det var en mysig grej och William uppskattade ponnyridningen & fiskdammen väldigt mycket!
När vi stod och köpte varsin grillad korv och dricka så vänder jag mig mot Kim när jag tycker han pratar med mig men när jag väntar mig om så står Bella & Robin där.
Blev väldigt överraskad men det var bara trevligt, Robin hade sett att vi "checkade in" där på faceebok och dom var i närheten så då åkte dom dit och William tyckte de var jätte kul att dom kom för då blev han som ett plåster på Robin och ville busa hela tiden.
Det är lite roligt för han var så himla blyg och tillbakadragen förut men nu har det verkligen släppt men än så länge klänger han inte på Bella fast det kanske kommer det med.
Viola sov dock hela tiden tills vi skulle åka för då vaknade hon när jag tog upp henne ur vagnen.
Köpte en liten julklapp där som jag tyckte var väldigt fin men jag har inte riktigt bestämt vem som ska få den än.
Bella köpte en likadan och från ett annat stod slog hon till på två andra saker.
 
När vi kom hem så passade jag på att städa lite i lägenheten och sedan kom Robin över efter att ha tjatat lite på sms och hälsade på William, lämnade presenter från hans pappa till William i försenad födelsedagspresent.
Av Robin fick Wille pengar så får vi köpa något han vill ha och behöver, skridskor med andra ord för det kunde/hann/orkade/ville han inte köpa själv fast jag sa att han önskat sig det.
Nej usch jag blir irriterad bara jag skriver om detta ämne, det blev ett lagom kort besök och William visade upp Spiderman datorn för honom och kollade på det han fått men när han skulle åka vägrade han ge honom hejdå kram men gick med på att vinka i fönstret efter mycket om och men.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0