Och provsvaren var..

Bra såklart precis som jag trodde att dom skulle vara, jag ringde och frågade till slut eftersom dom inte hade hört av sig än. Då kollade hon upp det på en gång och berättade att dom missat det och sen bad jag han jag gick till att ringa upp mig när han hade tid.
Han frågade om jag fortfarande kände mig trött och energilös vilket jag gör och lät liksom lite bekymrad som sist så jag frågade vad kan det då vara.
Han nämnde vitaminbrist eller depression och att han skulle ringa någon som är högre utbildad och prata om mitt fall & sedan återkomma på måndag, imorgon 17/12.
Förmodligen får jag väl gå dit och ta prover för att se om jag har någon vitaminbrist annars vet jag inte vad man gör. Fast ser allt perfekt ut tänker jag be om att få träffa en dietist och se över min kost och se om jag borde ändra något men annars så är det som mamma säger, vila och inte ha hundra bollar i luften om dagen.
Därför sover jag numera samtidigt som Viola och fixar mer saker här hemma än att tvinga ut mig i kylan och snön, räcker med att kämpa till dagis två gånger om dagen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0