J*vla taxibil..!!

När jag och mamma åkte in till stan idag så förutom att det var lite krångligt att hitta tack vare alla *förbjudet att svänga vänster* skyltar så när vi nästan är framme och jag tvekar om jag ska köra vänster eller höger för att parkera bilen så kör en taxibil in i bilen.
För att jag hade släppt bromsen och tänkte köra men fick stanna igen vid övergångsstället eftersom en äldre herre också hann börja gå och då tänkte jag vara snäll och släppa över honom också.
Men stressade som dom är hade han för bråttom och jag blev rasande!
Det ska inte kunna hända för man ska hålla avstånden och ännu noggrannare är det under vintern när det är isigt ute och man står i en nedförsbacke..
Nu blev det inte en skråma på bilen och han rullade in i bilen med det hördes ett högt duns när det skedde och jag hade inte blivit så arg om han inte hade öppnat munnen och varit så otrevlig.
Visserligen är det ingen hemlighet att de flesta taxichaufförer inte kan köra men att gå ut och peka på marken och sen be mig köra fram för att visa att de inte blev några märken och sedan inte kunna stå för sitt misstag och be om ursäkt gjorde mig rasande.
Precis såna som han som gör att i alla fall jag blir anti invandrare, blir verkligen hatiskt i såna situationer men annars har jag absolut inget emot dom som är schyssta, beter sig & föregår med gott exempel!
Vi kommer INTEåka med taxi 020-202020 och kommer absolut att ringa och framföra ett klagomål imorgon då jag inte hann det idag.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0