Igår vad det mys hos svärfamiljen

När jag och Viola kom hem från stan så mötte vi pappsen i hallen och hörde Wille från badrummet, han badade men Kim hade fyllt upp för lite vatten när han la ned hans badbomd så det var inge skum.
Så han fyllde upp det med mer vatten och sprutade sen i badskum och gjorde Wille till en skummtomte och han hade så kul i badet, fast efter ett tag tyckte han att Viola borde hoppa ned i badet.
Men vi tyckte det var för mycket vatten och hon skriker alltid så jag hoppade ned med henne och då lekte dom så fint och inget skrik inte så nu vet vi hur vi ska få henne att bada utan att bli arg.
Som vanligt tar allt längre tid än tänkte så halv fyra hade vi alla gått upp ur badet och det var egentligen då vi hade tänkt åka så vi fick klä på oss i en rasande fart och tio i fyra ungefär gick vi ned till bilen.
Vi var på middag igår och då var även Kims storasyster Milla där så hon fick träffa Viola och det är bra för annars kanske Viola glömmer vem hon är eller inte riktigt vet vem hon är, ja ni fattar nog vad jag menar.
Blev bjudna på jätte god lasange och sallad och till efterätt var det glass med hallon fast då drack jag bara te för jag var inte sugen på glass men det var William.
Han hade dessutom med sig lite godis och sin klubba som han längtat så efter att få, det är säkert någon månad som den legat i skåpet hemma och väntat på att bli uppäten, så det var verkligen lördagsmys för honom igår.
 
Vi tog med badkläder för att kunna bubbla och nu i skrivande stund kom jag på att vi glömde dom där men äsch jag vet i alla fall vart dom är och vi badar aldrig i badhus ändå så vi saknar inte kläderna direkt och sen har vi ju fler ändå.
Ett tag efter middagen ville William hoppa ned i koppen så då gick vi och duschade & gjorde oss i ordning, vi hade fest när det var massa bubblor och när lamporna ändrade färg och spa när det var små bubblorna.
Han "simmade" i poolen mellan mig & Kim och hade sig, verkade verkligen ha det mysigt fast enligt mig var det lite varmt i vattnet men det sa han inget om.
Milla hann till och med åka hem innan vi gick upp och Viola kom till fönstret två gånger och vinkade till oss.
Det var en riktigt mysig lördag och båda barnen somnade i bilen på vägen hem men när jag tog upp Viola ur bilbarnstolen och la henne i sängen så vaknade hon & sedan var vår kväll "förstörd" för hon var vaken bra länge och filmen vi tänkte se den får vi se någon annan kväll och Kim somnade i soffan innan vi gick och lade oss.
Nej klockan var inte efter tolv den var runt elva och ändå var vi så trött när hon äntligen somnade någon gång efter tio.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0