Drömmer om att bli med hus

Oh jag förstår inte varför jag började kolla för skojs skull från första början, när ska jag lära mig att man inte ska titta för skojs skull!
Började med att titta på lägenheter och så eftersom vi vill utöka familjen inom sin tid och jag vill inte bo i en 3a med 3 barn.
Så kollade mest för att se vad vi skulle kunna byta upp oss till men sedan började vi prata om det verkligen är värt att byta upp lägenheten då hyran stiger till 7-9000kr så då tänkte vi att det kanske är mer lönsamt att köpa lägenhet.
Kollade lite på lägenhet men priserna i stockholm för en 4a i områden som vi kan tänka oss bo i är verkligen inte skonsamt för plånboken och vi vill inte lägga uppåt 3-5 miljoner för att få en 4a eller 5a.
Så då kollade jag och Wille på hus och nu har jag blivit lite beroende haha, dels är det kul att kolla hur marknaden ser ut och sedan är det intressant att se hur mycket mer man får för pengarna när man köper hus.
Har kollat lite efter hur mycket vårt drömhus skulle landa på och det beror ju helt på ifall vi ska försöka bo här runtom Stockholm eller lite utanför.
Råkade hitta ett perfekt hus utåt Norrtälje för inte ens 2,5 miljoner.
Kopierar in lite fakta från annonsen.
Ja tack till att vinna på lotto i helgen!

Rörvik, Norrtälje

Beskrivning

Friliggande villa Fantastiskt trevlig villa i naturskönt område, passande för både permanentboende och fritidsboende. Rejält kök, golvvärme på nedre plan. Pool inbyggd i stort trädäck.Gäststuga med trinettkök, dusch och bastu.Carport, förråd och bod. Gångavstånd till bad-och båtplats i Ramviken. Rakt över Ramviken ligger Barnens Ö.

2 350 000 kr

Fakta

Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
110 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 971 m²
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
26 320 kr/år

Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

ta ett lån? :)

2012-04-11 @ 12:35:12
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0