Det är inte okej!!

Är så sjukt trött på detta stambyte, de är ju något precis hela tiden..
Vi har ändå varit utan vatten till och från i ett halvår om inte mer, jätte kul eller inte!
Efter första omgången då de hade varit i köket och sedan badrummet när de gjorde sommar uppehåll så hade taklampan gått sönder, de hade använt ett glas som var hel äckligt efteråt & lämnat de på badkarskanten(!), inte satt tillbaka spisen ordentligt, lämnat den tillfälliga toaletter framför toan, nån grej i toaletten gick sönder så den stod och rann hela tiden, lagningen i garderoben var inte okej för de hade skvätt ut på hallgolvet.
Nu har de ju fått stänga av vattnet i köket dygnet runt i två veckor eller något sånt för att det var nå ritningar som inte stämde överens när de som skulle jobba under hösten kom tillbaka.
Sedan helt plötsligt fick vi ännu en lapp om ett hål i nån ledning så vi skulle tömma våra två garderober mot köket.
Imorse så började de såga i väggen i garderoben när jag och William satt och åt frukost!
De täckte dessutom inte över som man ska göra så de flög in damm i hela lägenheten och vi var tvugna att öppna balkongdörren för att kunna avsluta frukosten, vi satt alltså och hostade en kort stund..
När vi kom hem hade de dessutom inte dammsugit eller i alla fall inte gjort det bra så jag fick dammsuga hela lägenheten och sedan tvätta golven för att ens kunna klä av oss..
Till råga på allt så upptäckte jag en repa i köksgolvet efter att de flyttat spisen.
Som grädde på moset kan jag avsluta med att vi kommer vara utan vattnet i köket under dagtid i ytterligare en-två veckor!

Tänker med all säkerthet ALDRIG flytta någonstans där de inte är stambytt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0