Planer inför julhelgen

Som det ser ut nu så har jag och Kim bestämt att detta är sista julen som vi spenderar ihop med våra familjer fast inte tillsammans.
Han ska vara med sin familj och jag med min, eftersom det är första julen utan morfar så vill jag verkligen åka upp till landet.
Fast egentligen är det inte landet längre utan mammas hus, hon & min morbror äger ju det tillsammans nu.
Bara de att mamma är husägare är ju sjukt, hon som aldrig ville köpa hus hur mycket jag än tjatade på mamma och pappa när jag var liten.
Tror i alla fall att vi kommer åka upp på torsdagen fast det beror på hur pappa skulle jobba men från början trodde jag att vi skulle åka upp på torsdagen och på söndag någon gång så åker jag hem igen.
Jag och Kim bestämde att det blev bäst så för då fick jag fira jul med min familj men jag kommer hem sedan så att Kim slipper oroa sig över att vattnet ska gå så att han missar förlossningen.
Men William stannar kvar där uppe med mamma och förmodligen pappa tills de åker hem igen vilket är perfekt för jag känner verkligen hur jag behöver vila upp kroppen inför förlossningen.
Vet i alla fall att under torsdagen så ska vi träffa Kajsa & Vincent och gå på stan och vara julklappsråd samt fika men vi måste även hinna förbi Öppna förskolan och julavslutningen.
Fast allting beror ju på hur William kommer må i veckan.
Sedan vill jag se derbyt med Kim på torsdagkväll men han verkar väldigt tveksam till det så vi får se, om jag skulle gå på derbyt så får jag nog åka tåg upp till landet och bli hämtad där så länge pappa inte vill åka efter nio.
Jag tyckte det kunde vara kul att gå på en sista hockeymatch utan att behöva tänka på att man ska ha barnvakt åt två små charmtroll men Kim resonerar att man kan gå på match med barn.
Tror det kommer bli en väldigt annorlunda jul i år då vi inte kommer vara så många som vi alltid har varit ocmen jag tror nog att det blir bra ändå.
Nästa år blir det vår första jul som en familj så det ser jag fram emot!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0