HIPP HIPP HURRA!

Igår fyllde min underbara fästman Kim 24år och det firades hemma hos hans föräldrar med hela familjen samlad plus hans morfar.
Det var väldigt kul att få träffa Kims storasyster o hennes pojkvän, de var väldigt trevliga och mycket söta tillsammans.
Jag gillar hans morfars stil, det var prat om en god champagne igår och då tyckte han att han och Kims pappa kunde beställa en hel låda med det bubblet istället för en ny flaska då den tog slut.
Sen hade han köpt hundra par strumpor istället för ett par strumpor, haha han var helt enkelt lite rolig och lätt att ha att göra med.
Min födelsedagspresent till Kim var ett par Fred Perry skor att ha i vår/sommar (lägger upp en bild en annan gång) och tre par barnböcker.
Han uppskattade verkligen ett par nya fräscha skor och tyckte det var jätte gulligt att han fick just de böckerna.
Av hans familj fick han en ny snygg t-shirt, en klarblå piketröja, pengar o chocklad.
Chokladen uppskattades!
Det blev årets första grillning och måltid utomhus, de bjöd på klyftpotatis, kött, lammkött, tsatziki, bearnaise sås, fetaost, god sallad, avocado, bröd , allt man behöver o vill ha när man grillar helt enkelt! :)
Till efterrätt blev det hallonpaj och vaniljsås, mums!
Jag hade en jätte trevlig söndag, en av de bästa den här våren.
Sen när det var dags att dra sig hemåt så skjutsade vi hem hans syster o hennes pojkvän och en kvart efter att vi kommit hem så kom Jr hem och så blev det myssöndag som vanligt.


På tisdag fyller Kims morfar år o bjöd hem oss på middag för att fira hnm på fredag men vi får se om vi kan då för vi ska åka till mitt land under påskdagarna men vi har tills på onsdag att bestämma oss.
På onsdag fyller Kims mamma år så då ska vi gå ut och äta på en spansk restaurang och det tror jag kommer bli minst lika roligt som igår!
Många födelsedagar den här veckan.
Morfar skulle ha fyllt 81 år i helgen..
Om 21 dagar fyller lilla jag 19 år, inget jag ser fram emot eller alltså tårta är ju gott men mer än så blir det inte.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0