Lite kort om vad som hände efter allt resande

Det verkar som att det jag har gjort efter mitt resande var att spendera väldigt mycket tid med sonen på stranden, det blir nog en hel del sol och bad när det var varmt och man kunde vara ute utan att smälta.
Sen träffade vi Emma väldigt mycket när hon väl var hemma i Stockholm och inte utomlands eller på Gotland,så vi gjorde lite utflykter med junior.
När jag väl hade sommarlov försökte jag också träffa någon annan med barn så det blev en hel del lek med Sam för Williams del.


Ett grattis till Sam som har blivit storebror och till Malin & Joakim som har blivit 2 barn föräldrar, ni vet att jag gärna ställer upp som barnvakt när de behövs! :)

Ja du sen har jag försökt träffa så mycket kompisar som möjligt och så har det blivit en hel del natt bad, jag älskar att natt bada det är både skönare än på dagen och roligare.
Jag lyckades också att äntligen få tag i min älskade Ida som jag inte hade träffat sen sommaren då jag var gravid för sen blev det massa knas för henne så vi sågs inte förens nu i sommar och nu försöker vi ses med jämna mellanrum och hon har verkligen förändrats, till något positivt såklart!
Men det känns underbart när ens vänner gör något bra utav sina liv fastän det har haft det riktigt jobbigt. Så nu har hon äntligen fått träffat min son som hon verkade gilla rätt mycket och så har hennes pojkvän kommer hem från Italien så nu är det jag som väntar på att få träffa honom! haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0