Bjuder på några bra låtar, väldigt blandad musik! (:

http://open.spotify.com/track/1qIAqSCPcRkkNU8dj5pIOCY Kopiera adress och klistra in i en internet och tryck sedan på enter.
Eller sök på YouTube, Infected Mushroom - Saeed


http://open.spotify.com/track/1qIAqSCPcRkkNU8dj5pIOC Kopiera adress och klistra in i en internet och tryck sedan på enter.
Eller sök på YouTube, Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan


http://open.spotify.com/track/1T7v2yV8L3C0cHkrSEIdwE Kopiera adress och klistra in i en internet och tryck sedan på enter.
Eller sök på YouTube, Minipop - Like I Do


http://open.spotify.com/track/2S693BtyYwf53Yg9VpfmKD Kopiera adress och klistra in i en internet och tryck sedan på enter.
Eller sök på YouTube, Volbeat - Fallen


http://www.youtube.com/watch?v=oPdtZ2toJEA Kopiera adress och klistra in i en internet och tryck sedan på enter.
Den här låten finns enbart på YouTube för remixen finns inte på spotify.


http://www.youtube.com/user/XxCrazyn3ssxX#p/u/4/74qI4phAjHE Kopiera adress och klistra in i en internet och tryck sedan på enter.
Den här låten finns enbart på YouTube men det kan hända att en video utan ljud dyker upp först men då klickar ni bara på killens namn "XxCrazyn3ssxX" och sen "Electro House 2010 (HOT MIX) DJ BL3ND"


http://open.spotify.com/track/78icKPnMK7IW9Qhnai1eHQ Kopiera adress och klistra in i en internet och tryck sedan på enter.
Eller sök på YouTube, Soilwork - Distortion Sleep


http://open.spotify.com/track/6S08HBELkZMCjJIWLYaguu Kopiera adress och klistra in i en internet och tryck sedan på enter.
Eller sök på YouTube, Soilwork - Rejection Role


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0