William har feber som inte vill försvinna, hoppas det är bättre tills imorgon.

Idag vid tre-halv fyra någon gång hade William 40.5 grades feber!
Nu har han 38.7 grades feber så jag hoppas att febern fortsätter att sjunka, han har fårr två stycken panodil så han får en till innan han ska sova för kvällen.
Men Robin ska tyvärr åka om någon timme eller snart för han ska jobba imorgon annars hade han varit här imorgon också så jag hoppas att Jr inte blir ledsen när han åkt hem.
Idag var vi i alla fall hos barnläkaren i Fruängen och hon lyssnade på hans lungor & tittade i öronen på honom, sen försökte hon få honom att gapa så att hon kunde titta i halsen men det gick inte så bra.
Hon såg i alla fall att han var lite irriterad i halsen så han är antagligen vanligt förkyld med hög feber.
Så fick vi lämna kissprov och ett blodprov på laboratoriet i fruängen och det visade inget annat än lite vätskebrist och det var ju inte så konstigt eftersom han är förkyld.
Det kunde också vara tre-dagars-feber så imorgon om det är de ska han fortfarande ha feber men till kvällen borde den börja sjunka och sen ska han tydligen få prickar på armarna men det var helt ofarligt.
Men den lilla busen har antagligen smittat både mig och Robin för vi känner oss smått förkylda så om vi har otur är det våran tur att bli sjuka och få feber när William äntligen börjar bli frisk.

Postat av: Erika - Miliam & Miltons mamma<3

Hihi ja hemlisen låter kanske som det, haha men ni läsare får veta senare vad det är ;D



Nej det är lungt, bara adda på ;D hehe

2009-09-09 @ 08:56:14
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0