En dag i skolan & jag har fullt upp med att plugga

Idag har jag varit i skolan eftersom Robin åkte till oss igår eftermiddag så då skjutsade han mig till skolan efter en lätt övertalning och sen var han med William resten av dagen.
Så nu har jag fått skåp & plupp och tagit reda på vad jag missat i veckan så nu måste jag sätta mig och skriva loggbok för de två veckor vi var på körskolan & skriva ett cv.
Jag har helt enkelt att göra några timmar framöver men jag är ju ambitiös av mig så det ska nog gå ur vägen.
Annars så har jag ju valt Engelska B och det kommer jag ha varja onsdag kvart över två till kvart över fyra, ska bli spännande och se om jag kan få ett hyffsat betyg i det & lösa det med barnpassning.
På basgruppsrådet vi hade idag kom vi på att vi vill göra något med klassen så det blev några förslag, folkrace, studieresor, ev klassresa till möjligtvis Italien & kolla på F1 och vår insamlingsidé som inte behövdes någon större tanke bakom är att panta burkar.
Våran klass lider av något beroende av coca-cola så på en dag kan vi fylla en halv stor kartong så det ska vi göra istället för att slänga alla burkar i soporna, sen ska vi självklart göra något mer för att få in pengar.
Bland annat kom vi på idéen att byta däck & bjuda på fika undertiden mot en peng, men än så länge står inger klart.
Meddelar er senare ifall någon känner för att låta oss byta era däck!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0