Andra natten utan varken man eller son..

Eftersom Robin inte skulle jobba imorgon bestämde vi att han skulle ha honom imorgon också så det blir ännu en natt utan mina pojkar men jag passar på att sova som aldrig förr när jag inte blir väckt för tidigt på morgonen eller mitt i natten för att William vill snutta lite.
Det har tydligen gått jätte bra idag och det gör mig glad att höra, jag visste ju att han skulle klara det men ändå ingen kan ersätta mamma.
Visserligen var Robins mamma hemma idag men det hade säkerligen gått minst lika bra om hon hade jobbat och han hade varit helt ensam hemma.
Men imorgon runt nio tiden får jag återse mina älsklingar för jag har träning till tio i sju så jag kommer efter det eftersom jag inte vill missa träningen (desperat om att återfå min gamla kropp så snabbt som möjligt). Fast då har William säkert somnat när jag äntligen är framme men det gör inget för då blir han glatt överraskad till morgonen!
Nu sover i alla fall mina killar, de gick och lade sig vid nio och jag ska göra detsamma nu.
Har faktiskt pluggat hela dagen fast det blev väldigt utdraget för att göra om designen drog ut på tiden, men nu är det inlämnat på fronter.
För den delen så har William tagit det väldigt bra att jag inte är med honom nu, för jag kan tänka mig att vissa läsare kanske tycker det är tidigt att låta honom sova med bara pappan två nätter i sträck men det var inget problem igår natt så det är bara att hoppas att det inte är det inatt heller.
ps hela idéen med att Robin har honom de här dagarna är att jag ska få gå i skolan och kunna koncentrera mig i lugn och ro utan någon som rycker mig i benet & skriker när jag inte kollar på honom på en gång.
Ville bara förtydliga det ifall någon inte förstått varför han sover hos dem och inte hos mig.

Postat av: Daniela

Det är kanon att ni kan lösa det så så länge det känns bra för er :)

2009-09-18 @ 08:16:42
URL: http://havannasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0