Allt går att ordna om man bara vill det..

Idag har jag varit i skolan halva dagen utan William och resten av dagen med honom, kan inte skriva vart han var av säkerhetsskäl då det inte var helt lagligt.
Men det gick bra i alla fall, vi tog bland annat upp det jag skrev i fredags att jag var förbannad på, i klassen.
Jag och en tjej i klassen hade en liten dispyt bara men det är löst nu, ursäkten är godtagen.
Det var vår ena lärare som kom med den smarta idén att när någon i klassen börjar få svårt att koncentrera sig eller stör sig på något med William så räcker den personen upp handen så går vi ut och tar en promenad/leker tills han inte är lika gnällig längre och så får klassen som grupp informera mig om vad jag missade under den stunden.
Väldigt praktisk och smart lösning enligt mig.
(Till dig du vet vem, jag vet att du ville säga förlåt enskilt men som jag sa tog jag upp det i klassen av den anledningen att jag ville veta ungefär hur många som störde sig för att kunna planera in passning av William & ifall det var överkomligt att han fortsätter följa med till skolan ibland. Jag tog alltså inte upp det för att på något som helst sätt kränka dig för allt du skrivit då alla mina svar inte var exemplariska.)
Annars så försöker jag plugga nu men det går inte så bra, tappat skrivet just nu så jag får väl skicka in min extremt dåligt skriva artikel om dålig service och fortsätta skriva på den imorgon på svenskan då det förhoppningsvis kommer gå mycket bättre!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0