2år tillsammans älskling just precis idag!

Det är det som jag har räknat ner till i bloggen lite lagom diskret.
Jag tycker det är helt otroligt att ingenting av allt vi varit med om har skilt oss åt och hur många ner förs backar vi än åkt ned för har vi vandrat hand i hand upp för backarna igen för att få leva på toppen ett bra tag för att kanske åka en lite mindre backe nästa gång.
Jag vet och du vet att vi älskar varandra även om det är jobbigt ibland. Jag tycker det är mer påfrestande att vi inte lever ihop som en familj och att vi måste bo hos varandra var och varannan vecka för att få allt att fungera.
Kan till och med erkänna att när vi varit som allra längst ner i backen och det har känts som att bestiga Mount Everest för att försöka ta oss upp igen har jag ibland velat skita i alla uppförsbackar & bara vara singel och få jobba därifrån som ett team. För det är det vi är oavsett vad som händer är vi ett lag som måste jobba på lagandan och samarbetet för att vår fantastiskt fina son ska få den uppväxt han är värd.
Hur som helst finns det något mellan oss som gör att vi aldrig har slutat kämpa än så länge!
Just nu har jag den där känslan om att ge upp och välja den enkla vägen men det skulle kännas så fel för jag vet ju att du någonstans gör mig lycklig och tvärtom, det är helt enkelt lite jobbigt nu så vi får se om det blir bättre.
Jag är hur som helst lycklig över allt vi gjort och upplevt tillsammans som par & familj och jag älskar dig.
För älska någon kan man göra även om man inte är ny kär.
Ps jag vet att jag sagt hundra gånger att jag vill leva Svensson livet med dig (volvo, villa, vovve = de tre V:na) men just nu är jag bara osäker på allt. Du vet varför det där med att förlova oss & att jag är så ung..men de löser sig nog, eller tror du inte det?
Nu ska jag sova och tillägna oss och dig en tanke, du betyder så mycket för mig. <3

Postat av: anonym

Jag håller med till 10000%<3

2009-09-28 @ 23:32:41
Postat av: Patricia och Patrik, unga föräldrar till Saga

Grattis till dom 2 åren tillsammans !:)

2009-09-29 @ 10:33:11
URL: http://popblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0