vilken mysig höstdag det är idag, vilken tur att jag får tillbringa den med min lilla familj!

Åh va typiskt, idag skulle vi i skolan köra gokart och jag hade tänkt följa med men någon gav mig sovmorgon så jag vaknade när bussen gick och min pojkvän var inte alltför pigg på att skjutsa mig så jag sov vidare.
Sen hade vi världen morgonmys här hemma och det verkar som att William har intresset för att försöka äta själv, något jag inte är över förtjust i men rent utvecklingsmässigt är det en ba sak. Det är bara lilla jag som har kladd-skräck, jag hatar när han kladdat ner hela bordet för jag älskar när allt är skinande rent.
Även om det inte alltid är det vill säga.
Vi bestämde oss för att göra något så det blev en sväng på IKEA och sen skopunkten, din sko & Ecco borta i Kungens Kurva, jag leter efter ett par bra vinterkängor till vintern. Hittade ett par men de är ganska dyra 1400kr och då är det ingen garanti längre på att man ens får någon snö. Efter att vi hade gått färdigt i butikerna gick vi och handlade på Kvantum och precis innan vaknade William.
Så nu ska vi väl snart ut och leka eller hitta på något och sen sa jag laga lasange till oss och en speciell lasange enbart till William, åh jag hoppas han kommer gilla den!
Till oss vuxna blir det en hemlig efterrätt som jag hoppas kommer smaka.

Postat av: Natalie

Hej! Ber om ursäkt för fördröjningen, jag har varit utomlands ett tag. Jag bor ca 20min från stockholm, så om du fortfarande är intresserad av att pröva och eventuellt köpa toppen är det bara att höra av sig! Mvh Natalie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0