hem ljuva hem, mjuk & stor säng väntar till kvällen + mys med bebis!

Nu är jag hemma eller jag kom kom för ett tag sedan men har inte haft tid att uppdatera förens nu. Hade inte så stora förväntningar på helgen utan tänkte att det blir som de blir men jag tycker att det var riktigt roligt!
Orkar inte riktigt skriva exakt vad vi gjorde just nu för jag är så himla trött, blev väckt kvart över sex Finsk tid alltså kvart över fem Svensk tid för att äta frukost och packa!
Men jag kan skryta med en sak i alla fall, jag var den enda målvakten som höll nollan...fast då fick jag bara ett skott på mål och vi vann med 10-0 men ändå haha.
Så Eken köpte mig en påse med kexchoklad i taxfreen för de hade jag ställt som krav att få någon slags belöning om ja höll nollan.
Köpte en parfym också på vägen hem, Clean - Shower Fresh. Älskar den just därför att den luktar så fräscht, inte godis o sött som hälften av alla parfymer gör.
Kan också berätta att sängen jag sov i var sjukt kort för det var precis så att jag fick plats i sängen och jag är ju inte särskilt lång & madrassen var ganska hård så det ska bli skönt att få sova i min säng inatt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0