Filmkväll med K ikväll, looking forward to it!

Nu är jag och min buse hemma men vi ska alldeles strax åka förbi stan och lämna tillbaka skorna jag köpte förut, han verkar inte gilla något av paren så då sparar jag in pengarna och väntar lite. Jag kommer nog märka när det är dags att köpa ett par som han kommer vilja gå i nästa gång!
Vi har varit på mamma grupp idag och det var kul, jag har inte varit på så många mamma träffat det här halvåret men ska gå flitigt fram till jul då William blir ett år och är för gammal för att hänga kvar i gruppen då nya unga mammor vill in i gruppen.
Har nyss matat min prins och nu sitter han och smaskar på ett äppel-päppel som han tycker är jätte gott och älskade Robin med släkt & familj, ni behöver inte oroa er han får lagom stora bitar och han sätter aldrig i halsen.
Nej vad tiden går snabbt när man bara sitter och såsar, nu ska jag fixa till Grodan (nya vagnen) och sen måste vi åka eftersom jag måste fylla på matförrådet ute hos Robin=handla och tågen går bara två gånger i timmen ut dit.
Annars så ska jag och K se på film ikväll och prata, helg enkelt mys utan barn som hänger och klänger (ta en titt på hennes blogg när ni ändå är i farten) http://kajsaochvincent.blogg.se/
Och imorgon ska vi och våra söner leka i någon lekpark i Berga och det ska också bli kul, William älskar att gunga!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0