Jag ser det snöar jag ser det snöar, det var väl roligt hurra! Nu blir det vinter nu blir det vinter, som vi har önskat hurra! ...

Som de flesta antagligen har märkt så har det snöat i stort sett hela dagen!
Stora fina flingor som faller ned mot marken och virvlar omkring i luften, åh jag längtar tills snön stannar kvar så att jag och mina prinsar kan åka pulka och leka i snön för jag är övertygad om att William kommer gilla vintern, det verkade han göra på sportlovet förra året så vi åkte skridskor!

Undertiden all underbar snö virvlade omkring i lutfen så stod jag och små frös i väntan om att få köra el-bilen och det var lite kul att åka med när Jocke körde eftersom det är han som oftast är ansvarig för el-bilen och han har kört mest. Så det gick undan när han skulle visa övningarna och när jag själv skulle göra övningarna så gick det inte snabbt och jag mejade ner en och en annan kona så sen gick vi in och åt lunch.
Så nu under eftermiddagen har jag kört lastbilssimulator och det var jätte kul, han sa att det var ovanligt att man var så bra som jag var första gången för att de flesta brukar köra ner någon kona men det gjorde inte jag och sen tyckte han att jag var jätte bra på att kolla i speglarna och att jag var noggran & höll ett lågt tempo och det är till min fördel. Han trodde att jag skulle ha nytta för det i arbetslivet om jag behöll de egenskaperna.
Nu ska jag nog åka hem för nu har jag bara suttit framför datan i snart en timme och gjort ingenting eftersom mitt konto till astra inte fungerar för mig idag och då kan jag inte göra några teoriprov.
Hej så länge!

Postat av: em

Klart att jag ska rösa på dig! :D

2009-11-05 @ 15:22:14
URL: http://hwleh.blogg.se/
Postat av: Cicci

Självklart hejar jag på dig! Ska rösta! Ha det bra!:D

2009-11-05 @ 17:41:13
URL: http://cicciilia.blogg.se/
Postat av: nea

Ja det ska jag med :D och hålla tummarna :D <3

2009-11-05 @ 21:46:55
URL: http://kajsanea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0