Inspektion på förskolan som William har fått en plats hos.

Igår vid halv tre så gick vi förbi förskolan Isbjörnen som ligger i Västertorp och den är ganska liten, den har tre avdelningar med 14barn i varje i åldrarna 1-3år och just nu hade de ingen som var tre år och de yngsta var 1½år, de lagade maten själva (visst lite halvfabrikat blev det ibland som pyttipanna men mest hemlagat), personalen bestod av mestadels unga kvinnor och det är en positiv sak men det fanns några äldre och det är bra att de finns bådeock för då kan de lära av varandras erfarenheter.
Deras in skolning bestod av tre dagar varav den första är vi föräldrar med och då går man hem vid lunch, andra dagen går vi hem efter lunch och tredje går vi hem då de har vila. Men vi får se hur det går, det mesta beror ju lite på hur William vänjer in sig vid att inte vara med mamma och pappa men det blir säkert bra.
Men som helhet verkade dagiset faktiskt rätt bra och eftersom det är relativt litet är risken för att William tappas bort eller liknande inte så stor som om det hade varit ett jätte stort dagis.
Och hon som vi pratade med verkade jätte trevlig och snäll.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0