vilken lugn dag idag med fint väder dessutom!

Idag är jag så fruktansvärt trött att det inte är någon idé att skriva ett långt inlägg för då blir det säkert en massa inkorrekta meningar titt som tätt.
Kom i alla fall hem från stan för ett tag sen efter att ha fikat med Emilie & hennes pojkvän Erik, Jozephine och min syster +William såklart på Fresco vid Östermalm, jag och Jozephine såg blondinbella när vi åkte upp för rulltrapporna man hör verkligen när hon är i närheten.
Sen när alla skulle hem typ så kom vår kusin för hon och syster skulle gå på stan ett tag så då åkte vi hem.

William försökte ta sig ur vagnen idag så nu har jag satt på honom selen för att förhindra att han skulle kunna ramla ur vagnen eller försöka kasta sig över kanten en gång till. När började ni med sele i vagn till era barn ?
Skulle ha åkt till Robin ikväll men han o några kompisar kanske ska spela poker så jag & junior ska inte ut dit förens imorgon förmiddag, men det gör inget för jag och syrran ska till Jozephine när hon kommer tillbaka från Nynäshamn där hon hämtat sina nycklar till sin mamma. Får se vad vi hittar på, kanske går ner till vattnet eller bara chillar hemma hos henne.
Ska hur som helst bli trevligt att träffa en kompis och inte vara hemma hos mig.

Robin och Victor har badat idag! brrr, kallt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0