På isen igen på lördag & 17år på söndag!

Har nyss varit i Segeltorps ishall och kollat på Flick B, inte samma tempo på de spelarna som när jag spelade men de är yngre så de är fullt förståligt.
Efter träningen fick tjejerna se bebisen och sen kom Peter förbi (min gamla tränare) och tur var väl det för jag har varit så sugen på att testa utrustningen och se hur det går nu när jag fött barn.
Han sa att de skulle ha målvaktsträning på lördag mellan 18-19 och då sa jag att jag jätte gärna skulle vilja testa att spela någon dag och då sa han att jag kunde komma ner, men att han försökt/har fixat några landslagsspelare som skyttar.
Men jag gjorde klart för honom att han får skjuta på mig för annars lär jag dö på isen haha!

Sen ska vi till Åkersberga och fira min och mammas kusins fru(?)s barn & mig (båda fyller år den 10maj) på lördag vid två, så lördag hoppas jag blir en rolig dag.
På söndag förmiddag har jag inget planerat  men jag funderar på att träffa Jozephine som jag egentligen skulle träffat på lördag och sen åka ut till Robin på kvällen och sova där till måndagen.
Av Robin önskade jag mig en ny pyjamas eftesom han alltid klagat på mina Tweety byxor men får jag ne blomma så är jag nöjd ändå eftersom det bara är 3dagar kvar och han inte har någon ekonomi just nu, av syrran blev det mjukis byxor i gått helst eftersom alla hockey byxor är förstora och de enda jag kan ha är ett par skolbyxor från grundskolan, av mamma har jag inte önskat mig något och inte av pappa heller. Nöjer mig med god frukost och lunch :)

Skulle egentligen gått på Amerikansk fotboll på lördagen vid tre och träffa Elina Ebonys mamma (den söta bebisen som petar junior i ögat jämt) DIF-Mean Machines men eftersom vi ska bort på lördagen får jag följa med henne en annan gång.

Postat av: Laura

Grattis i förskott! och lycka till på lördag! skulle vara jävligt kul att se dig på isen igen!

2009-05-08 @ 22:16:14
URL: http://typlaura.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0