vanlig onsdag

 vilostund i sängen efter vaccinationen

 lekstund i babysittern efter vilostunden med pappa.

Idag var vi på bup imorse och efter det gick jag förbi skolan & de var ju tur för då träffade jag på Erika på skolgården och fick lite papper från igår som man ska göra tills nästa tisdag, har prov eller något liknande på alla vägmärken.
Sen gick jag förbi lärar rummet och fick läxan vi ska göra i naturkunskap istället för att gå i skolan på fredag & efter de gick jag o mamma till IKEA och kollade på förvaringsmöbler till mitt rum och vardagsrummet, funderar på att möblera om i mitt rum :)
Nu har jag precis målat naglarna och haft lite egen tid då junior ligger och sover på mamma, funderar på vad jag ska laga för middag. Känner mig sugen på tacos så jag funderar på att gå och handla det som behövs för att kunna laga det.
Men först ska jag diska innan jag kan gå någonstans & packa upp väskan om inte tiden rinner idag.
Har glädjande besked att pappa hämtat min älskade data idag :'D <3
Längtar tills jag får ta på den ska bli mysig haha !
Annars så är robin lite sjuk så därför gick vi inte på föräldrar och par-rådgivningen idag men vi fick ny tid till nästa torsdag, får hoppas att han blir frisk snart så att han inte blir sådär dödligt sjuk som man blir när man är man haha för de är odrägligt att stå ut med. Är ledig på fredag så vi får se vad jag hittar på då, antingen träffat jag robin när han slutat praktiken eller thessan som jag lovat att träffa när hon & jag har tid samtidigt eller emma som ringde & frågade om det nyss :P eller så är jag bara hemma och pysslar har några alternativ att välja mellan.

Postat av: VELASQ.

han är ju bara för söt!

2009-03-07 @ 16:21:50
URL: http://velasquezsara.blogg.se/
Postat av: anamaria

taack :)

2009-03-08 @ 18:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0