junior är inte kräsen han

Nu är junior mätt, har fått ren blöja och är relativt nöjd. Stackarn är förkyld och har hosta, jr är alltså mer förkyld än vad jag är för ja känner mig bättre & bättre för var dag som går- hoppas man är helt frisk snart :)
William är väldigt gnällig nu när han är förkyld och jag tycker så synd om honom, för nu är de lite svårare att tolka hans signaler men ja gör mitt bästa och hoppas han är hyffsat nöjd. Har sovit i någon timme med honom nyss och de var väldigt skönt.

Vi har börjat med tygblöjor när vi är hemma och jr är långt ifrån kräsen, han har aldrig gnällt om något faktiskt.
Första gången han fick napp tackade han och tog emot, när vi bytte napp märke gnällde han inte om att napparna kändes olika utan tog den nya nappen utan problem, när han fick flaska första gången åt han utan problem, när jag köpte pumpen följde det med nya dia-nappar och han tog de med utan problem och nu har vi börjat med tygblöjor under dagarna och han klagar inte över det heller. Måste säga att det är väldigt skönt över att han inte gnäller om något.
Ni kanske tycker det låter äckligt med tygblöjor och jag måste säga att det gjorde jag med till en början men sen visade mamma mig hur de såg ut och hur man gjorde och de är inte alls lika äckligt & ohygieniskt som det låter.
Kom däremot på hur äckligt det är med vanliga blöjor, de är sjukt hur mycket kiss som de rymmer !
Dessutom är det bevisat att barn som använder tygblöjor blir torrare snabbare eftersom då känner de när de blir våta och det gör man inte i en vanlig blöja förens den är drypande tung av kiss.

Förutom att ha sovit med min förkylda klump i några timmar idag, köpt hamburgare till syster & mig till lunch så har jag chattat med robin och han skickade låtar från youtube till mig, rätt bra faktiskt och han var noga med att säga hur långa alla som sjöng var. De är någon störning han och hans bror har att kunna längden på allt och alla :P haha
Sen skickade jag sms till robin och sa "när du blir frisk så vi kan ses kan du börja bevisa att du vill ha mig (om du ens vill det) för att jag är inte så dum att jag stannar hos någon som inte älskar mig o som bara låtsas det."
då sa han "okej vist bumb :) " så vi får väl se hur han tänker vara när vi kan ses igen, hoppas såklart på det bästa.

Nu måste ja kila bebis vill ha uppmärksamhet och dessutom börjar unga mödrar nu.

ps. nu har mamma åkt och köpt de möbler vi ska ha i vardagsrummet- äntligen ! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0