helgen

Nu sitter jag i skolan och pluggar lite, har naturkunskap med stefan men de är mer som studietid så nu ska ja skriva om toe-in & toe-out. Fick rast nu så nu sitter jag i uppehållsrummet under tiden jag väntar på mamma.
Innan dess var jag på öppna förskolan i liljeholmen och träffade min unga mammagrupp under frukost, junior fick massage innan vi satte oss vid frukostbordet.
Igår kom jag hem från robin och junior var rätt ledsen vid några tillfällen under kvällen, måste ju kännas konstigt för honom att vakna och så är inte pappa där och sen ser allt annorlunda ut. Robin försökte väcka plutten men de gick inte och precis när han åkt så vaknade han.

Annars så har alldeles för mycket hänt på kort tid som vanligt.
Hade de de trevligt under helgen, i lördags så ville robins mamma att vi ungdommar skulle ut och göra något roligt så jag pumpade ut mjölk så att de fanns ifall han skulle bli hungrig. Men robin han självkalrt bli irriterad på sin mamma och fick ett litet urbrott så jag gick ut och tog en promenad i friska luften medans robin var sur, men han fick väl dåligt samvete eller något för han skickade säkert 10sms om att jag skulle komma tillbaka och bad om förlåtelse för att han lät sin aggresion gå ut över mig m.m så efter ett tag gick jag tillbaka.
När jag var 5min från huset så skickade han sms om att vi skulle åka och göra något roligt men haha, vi åkte till arninge och gick i lite butiker och efter det åkte vi hem :P

Såg en tjej som var jätte lik hon Elin jag skrivit lite om så jag skickade ett sms till henne & frågade om hon var i arninge men de var hon inte, sen bröt väl helvetet loss...
Jag & robin gjorde ju en grej i helgen och jag frågade om han sagt det till henne men de hade han inte & då försökte hon få mig att säga det men de gjorde jag inte i första taget, så hon skickade väl lite små konstiga sms.
Påstod bla att de aldrig hade gjort slut och att robin ville att de skulle ljuga om det, så jag gav robin en ärfil och bad honom förklara det och berätta allt. Som jag trodde så var det hon som hade velat det och inte robin..
Ena sekunden ville hon skita i honom och i nästa så skulle hon kämpa och göra allt för att få honom tillbaka, men ja vet inte hur de blir med det men han sa iaf att han inte vill ta tillbaka henne så att jag inte skulle oroa mig & till slut på kvällen skickade hon att hon skiter i honom och frågade som alltid om vi var tillsammans igen..
Sa iaf till robin sen att jag inte vill bli utnyttjad av honom så om de vi gör inte betyder något så klarar jag mig utan det och då sa han att han inte ville att jag skulle känna mig utnyttjad och att det visst betydde.


Nu börjar jag så får uppdatera om söndagen senare idag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0