halv tråkiga fredag

Idag var jag & mamma hos SOC vid elva imorse, de här måste vara en av de värsta nätter hittills !
Eftersom jag pumpar mjölk för att ha tills imorgon så har mitt högra bröst svullat upp lite och tack vare det så har jag sovit jätte dåligt och inte nog med det, junior ska ju självklart vakna vid fem typ och vara pigg & sen när ja inte kunde få honom att somna blev jag jätte ledsen eftersom jag var så trött så mamma fick gå upp och ta honom tills han ville ha tutte- tack & lov för att mamma finns !
Sen när jag var uppe så skulle jag passa på att pumpa lite mjölk men då fick jag en svim / ont i huvudet attack så de var skönt att mamma tog honom så jag fick sova en stund, för när ja vakande nästa gången kändes det redan lite bättre.
Efter vi varit hos SOC så åkte vi till IKEA och gick omkring lite, köpte en klocka till köket äntligen (!) och blommar till köket som kan vara på balkongen när de blir varmt ute.
Nu sitter jag här och tänkte plugga lite engelska men fan inga av de ord jag inte kan existerar e någon ordbok, iaf inte på internet !
så de går inte så jätte bra men jag ska be om hjälp av Katarina när jag är i skolan nådon dag nästa vecka :)
Ska också passa på att äta mellanmål och pumpa medans wiliam sover.

(Dessutom hade jag väntat mig att robin skulle komma idag men nejnej han åker ju fyrhjuling med CPjocke just nu ! och kommer hellre imorgon klockan 8a på morgonen. Suck de var ju han som absolut aldrig med skulle prata med dem nå mer, men munnen är tydligen större än förståndet han har. Riktigt klent att inte kunna hålla det han sa...!)

ps. sjukt äckligt väder idag !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0