aj vad ont det gör !

Jag håller ju på att få en visdomstand på högra sidan där nera och det gör så ont & är ömt, finns inget bra sätt att beskriva det onda tyvärr. Vi som har fått eller håller på att få en visdomstand vet vad det är för slags ont jag menar.
Så imorgon ska jag ringa tandläkaren eftersom jag inte orkar gå och ha ont i onödan eller iaf längre än nödvändigt..
Förutom det så har vi lite familjemys nu i helgen, robin är här och hjälper till lite fast visserligen blev vi lite smått osams en kort stund igår men det gick över efter vi ätit lunch tack och lov.
Vi såg på Freedom Writers igår eftermiddag/kväll och den var väldigt bra, en rätt hemsk film egentligen men ändå lite små rolig vissa stunder- lätt värd att se !
Patrick Dempsey är med i den filmen men varken ja eller robin tyckte att han gjorde någon jätte insats i filmen, han fanns mest där vissa stunder, men Hillary Swank däremot var väldigt bra i filmen.

Nu borde jag få något gjort så jag ska nog passa på att plugga lite medans junior ligger och sover I SIN SÄNG ! wiie ^^
Får se hur lång tid det tar innan han vaknar hehe.
Funderar på att jobba under LG Hockey Games på lördagen för lilla Emma frågade om jag ville det & då kan jag bara pumpa ut mjölk så är robin hemma med Jr och om de strular kan han ringa mamma så får väl hon åka ut dit.
För hon sa att om ja ville det behövde jag bara fixa mat till jr så ordnar sig resten :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0