gym,plugg, fix & trix inför kalas helg...

I helgen är det kalas, imorgon för kompisar och på söndag för släkten så idag ska jag städa och moppa golven och baka pepparkakor och bara fixa lite.
I dag var jag och William i skolan eftersom ingen kunde passa honom och då läste jag halva teori boken så näst nästa vecka sk ajag göra lite teori prov och bli godkänd hade jag tänkt mig så att man får köra lite innan lovet!
Igår gymmade jag och emma eftersom vi hade läst fel på träningstiden men hade vi läst rätt hade ingen av oss tränat alls eftersom vi aldrig hade hunnit dit i tid eller i alla fall inte jag.
Hoppas att jag kommer se någorlunda snygg ut till sommaren, är så sjukt missnöjd med min kropp efter det att William kom till världen men han är i alla fall finast i världen! Det känns ganska konstigt att vara missnöjd med min kropp eftersom jag i stort sett alltid har älskat den så jag hoppas att den ser ut som jag vill inom två år, högst!
Firade att min älskling har fått en heltids tjänst där han har jobbat lite de senaste månaderna med god mat, det blev potatisgratäng med lövbiff med philadelfia i, det blev vitlök och örter i några och tomat & paprika (eller något sånt) i de andra. Jag fick mer än godkänt för allt tog slut och de sa att det smakade gott och det tyckte jag med.
Det är så roligt att laga mat när det uppskattas och smakar gott, att laga makaroner och köttbullar är ju inge vidare kul men när man gör lite dyrare och lyxigare rätter är det ganska kul!
Nu ska jag leka lite med min son som säger titta precis hela tiden innan det är dags för middag, ha en trevlig fredag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0