Min son är som en liten bläckfisk

Nu har har fattat hur han tar sig fram, imorse när jag gjorde gröt kröp han från mitt rum in i köket och ut i hallen och in i vardagsrummet sen vände han och kröp tillbaka till mig lagom till när gröten vad klar.
Måste säga att William känns som om han vore en åtta armad bläckfisk, han når allt till & med saker han inte ska nå och han börjar ställa sig upp mot saker titt som tätt, han tar sig fram lika snabbt som en ferrari så nu är livet lite jobbigare än när han bara satt stilla men jag njuter ändå.
Han är bara bebis en gång och det är nu så jag ska inte klaga.

Idag tog jag och min kära en promenad till Långbro park och gungade junior en stund sen gick vi vidare och hem, en av de få gånger som han överraska mig med förslaget att ta en lång promenad.
Hur mysigt är det inte att själv inte behöva tjata till sig en promenad!

Om ett tag ska vi ha myspys och äta kräftor & ostpaj och bara  njuta av livet. Igår kväll såg vi på Hitch och den filmen var verkligen hur bra som helst, satt med ett leende igenom hela filmen. Idag innan jag övningskörde satte vi på Chuck & Larry men jag hann inte se klart den så jag får se den någon annan dag eller så ser vi om den till kvällen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0