latmans fasoner

Igår spenderade jag & william förmiddagen till att sova, jag vägrade att gå upp när han ville så jag la ner honom på en filt på golvet så fick han ligga där så nöjd och leka med sina gosedjur. När jag äntligen gick upp blev jag osams med min syster istället men sen bestämde jag mig för att gå ut så jag åkte till stan och köpte mig nya sneakers. Efter säkert en timme i butiken bestämde jag mig för de färgglada skorna då de var mycket skönare än de vita Reebok jag provade, de vita var sköna men hade något konstigt tyg inuti som kändes halkigt och varmt så därför valde jag de lite häftigare skorna och det valet är jag nöjd  med.
Sen åkte vi till Skärholmen och mötte mamma & vi gick will Willys och handlade innan vi åkte hem och på kvällen såg jag och bebis på tv, han var lite sen med att somna igår det blev inte tyst förens tio.

Idag har jag åter igen förskjutit gå upp ur sängen tiden tills aldelles nyligen så nu ska jag äta frukost medans junior sitter i babysittern & pratar med sin moster.
Annars så är Robin i skolan och får snart lunch och efter det ska han åka & tona rutorna innan han kommer hit så jag ska dammsuga och ta undan lite kläder innan han kommer.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0