alla dagar kan inte vara bra

Ska egentligen var apå Öppna Förskolan om olycksfall men William var helt otröstlig precis som igår, kan inte riktigt komma på någon anledning till att inget vi gör fungerar så det kanske gör ont i munnen för han tuggar på fingrarna som en annan smaskar på godis.
Sen blev jag och robin jätte osams och då blev mamma och jag också osams & mamma hade ändå tagit fram mjölk som skulle användas ifall vi hade gått på informationen. Så jag har åkt moppe med Emma nyss, fram och tillbaka till Stuvsta moped service. Fryser så himla mycket om händerna nu, gick som snabbast i 70kh/h kanske.
Kände mig lite dum som sket i att gå på kursen för att jag bråkade med Robin & blev osams med mamma men jag var verkligen inte på humör för att sitta och lyssna på sånt idag, dessutom ville jag inte vara borta så länge som till halv tio när han är så konstig som han var igår kväll och innan jag gick hemifrån.
Men att jag och Robin blev så osams om en sån här sak är så himla onödigt, okej då han låg i magen men nu är vi föräldrar och måste kunna prata om saker utan att vilja döda varandra.
Jag menar ska vi förlova oss och flytta ihop någon dag kan man inte bli sådär irriterad att den ena flyr.
Får prata om det här nästa gång vi ses för ska vi börja så här igen tar det med all säkerhet slut inom ett halvår.

Nu ska jag mysa med junior lagom till grey's anatomy och imorgon vid fyra ska jag fika med jossan & min syster, då får jag något annat att tänka på.


Postat av: Cicciilia

Lever din syster eller? Hon svarar inte på mina sms den jäkeln! Måste komma ut till er och träffa den lille som förmodligen inte är så liten längre! Ha det så bra sysling! Kram

2009-04-22 @ 21:57:29
URL: http://cicciilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0