Herr.bebis

Idag var vi på undersökning hos vår barnmorska och allt var bra, mitt blodsocker eller något hade faktiskt sjunkit, hon visade Robin hur han låg och så fick han känna med händerna och det tror ja han uppskattade :)
Hon sa att han är lång för de kände hon längs ryggen och så & att han antagligen kommer bli lite ljusare än mig och få mörka ögon eftersom de tänderar att ta över ljusa färger , men att han kommer vara lik Robin en hel del i början för det brukar tydligen bebisar vara .
Vi fick lite papper också om bebisar eller nåt sånt, har inte hunnit läsa dem än.
Efter det åkte ja hem för ja va/är så sjukt trött och efter en timme i soffan så somnade jag och nu är de strax dags att äta .

Oh oh nu kom jag på en sak , imorgon ska jag gasskära min flodhäst i svetsen :') hahah tänkte ta ett foto på den och ladda upp sen men bara om den blir fin .
Varför jag ska gasskära just en flodhäst är för att ja tillägnar den åt min pojkvän , jag tycker att de har en likhet (a) <3
Fast de ska jag göra efter jag är färdig med min artikel.

Måste tyvärr göra er läsare besvikna och säga att den här dagen inte har varit speciellt intressant eller ah de har den fan inte varit , samma gamla vanliga ni vet :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0