con gratz sis :)

Åååh vad glad jag blir, Erik har äntligen pratat med sina päron o så och han får åka ner till mig under julen :D ;/ *suuck* då är ju vår älskling född & robin och jag har inte pratat om hur vi ska göra precis efter , så om ja har otur får vi nog skjuta upp eriks besök tills typ sommarn eller något .
För ja tror inte de kmr bli så kul om Erik kmr bli väckt av den lilla som kommer skrika under nätterna plus att jag antagligen inte kommer orka med att ha besök precis i början.
Men de beror givetvis om jag är i sthlm under julen eller flyr till landet så jag slipper vara social i början , är jag i sthlm kanske han kan åka upp ändå över någon dag eller så åker han helt enkelt bara ner över en helg innan de är dags.
Så tur i oturen antar jag & nu under lovet gick de tyvärr inte att ja åkte till honom för han hade mycket att göra .
Men till sommaren 09 någon gång måste ju båda ha tid att ses & då får han ju samtidigt träffa William och kanske robin om han har tur, så underbart :')

Tjae förutom det glädjebeskedet under denna dag så har inte så mycket hänt, regnat sen ja gick upp ur sängen så ute har man inte varit & idag har jag ont överallt känns de som .
Ska tråkigt nog rensa min e-mail för den har fått fnatt och ja har ju ändå över 1000mail i bara inkorgen så de e dags nu x)
Sen så har min syster fått jobb i barnbutiken Sprall vilket innebär att hon kan säga upp sig på Espresso House- så con gratz sis ! (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0