Äckliga jävla dag !

Hm började väl med att jag inte alls sov så bra som jag brukar göra & vaknade med ångest typ och att god nattet med robin igår söög, underlättade ju absolut inte .
Undrade varför han aldrig vaknade så till slut tröttnade jag o frågade om man inte säger godmorgon ? en stund senare skrev han godmorgon , alltså va han kanske inte vaken då jag var det menmen.
Åt frukost och så o dagen flöt på, låg mest o deppade i sängen tills Thessan ringde o babblade om att hon var 1timme för tidig till Henkes match ( som för den delen är mitt ex sen nåt år tillbaka ) .
Samtidigt kom syrran in o frågade om ja hade lust att se på bio o jag sa ja ,så hon jag & pappa gick och såg på Step Brothers som var mycket sämre än jag hade trott att den skulle vara.

Men innan vi åkte så hann jag givetvis bli osams med Robin och det började ju redan på morgonen eftersom irritationen från igårkväll fortfarande fanns kvar , sen ringde han och då va täckningen såklart inge vidare enligt honom men ja själv hade väl gissat på att de bara va en ursäkt för att lägga på.
Blev iaf osams om hurvidan föräldrar utbildningen är nödvändig eller inte, för den ena jag / vi funderar att gå på är för unga föräldrar o den andra är den vi anmälde oss till hos barnmorskan .
Den för unga föräldrar är 6ggr innan och 3ggr efter o de tar upp sånt som en vanlig utbildning inte gör & de kan ju vara bra + att vi får träffa andra par och ensamstående unga föräldrar och de kan ju vara kul .
Men allt blev iaf helt kaos o jag låg väl o grät i minst 30min efter vi lagt på och då passade mamma på att påminna mig om att jag är stark ensam även fast jag så gärna inte vill vara ensamstående förälder och att hon inte vill att Robin ska dra ner mig så jag anpassar mig för honom jämt . Samt en hel del annat , så nu funderar ja på om vi kanske borde ta en paus men ja har inte bestämt mig än ska ju iaf ses imorgon och då hade jag tänkt ta upp det  .
Så nu känns allt jätte jobbigt o jag har absolut inte fått någon läxa gjord i helgen som ja borde fått & usch ,
han sa att han tyckte det var jobbigt med alla kurser o så men sen skrev han " de e en tjej sak " o då blev ja ännu mer upprörd o mamma fick nästan ett utbrott .
Plus att han sa att han vill inte känna sig som " någon gubbe redan nu & ville leva sin ungdom .." men jag då ?!
Ska ja bara vara hemma o till lags när de är något . Jag har ju faktiskt gett upp i stort sett allt  hockeyn , en vanlig skolgång och tillgängligheten att bara gå ut ifall någon vill ses m.m
Aja nu ska jag se på Gossip Girl premiären , hörs imorgon .  Hoppas ingen annan haft en lika dålig dag som mig :P

Postat av: emily ho

anamaria, jag finns här om du vill prata, alltid!

2008-10-12 @ 14:49:47
URL: http://hwleh.blogg.se/
Postat av: Anamaria

Tack gumman , detsamma ! (: <33

2008-10-12 @ 18:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0